Начало Автомобили Откриха нов шоурум на Honda в Пловдив

Откриха нов шоурум на Honda в Пловдив

226
0

Honda вече си има нов и още по-голям и добре уреден дом в града под тепетата. Новият център на японската марка бе открит вчера, 16 май, лично от Ральо Ралев, кмет на район „Северен – Пловдив“, в присъствието на клиенти и приятели на Honda.

„Преди 12 години на същия адрес, бул. България 82, прерязахме лентата на първия ни шоурум в Пловдив. Още тогава обещахме да изградим чудесен екип от млади и енергични хора, с които да бъдем максимално полезни на нашите клиенти не само при избора им на нов автомобил, а и в регулярната му поддръжка след това.

Днес от позицията на времето мога да заявя, че съм удържала на думата си – екипът ни е наистина млад, но и още по-амбициозен, още по-знаещ и можещ, въпреки възрастта си“, сподели по време на откриването Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс, официален дилър на Honda за България.

„Ако преди площта ни беше 2 дка, днес само откритата зона на комплекса се простира върху 3 дка, а застроената част е около 750 кв. м. вместо досегашните 600 кв. м. Шоурумът ни е пораснал също, в сервиза са разположени 4 работни места“, добави още бизнесдамата

„Миналата година компанията ни отбеляза 25-ия си рожден ден, а през тази Honda празнува 70-годишен юбилей. Историята й е изтъкана от победи на различни писти, в това число и „Гинес“ рекорд за Civic Type R, но най-голямата й победа е безспорно обичта и признанието на милионите хора по света, които са част от голямото семейство на Honda. Марката ни носи позитивно послание в името на един по-екологичен и по-добър свят“, не без гордост отбеляза Костадин Грозданов, изп. директор на Бултрако АД, официален представител на Honda за България.

„Вече 12 години Бултрако Моторс осигурява допълнителни работни места в Пловдив и допринася за чистотата на града, като предлага едни от най-екологичните автомобили, пожелавам им успех“, заяви Ральо Ралев.