Начало Moto News Пол Еспаргаро недоволен от представянето на КТМ в Арагон

Пол Еспаргаро недоволен от представянето на КТМ в Арагон

165
0
Пол Еспаргаро
Пол Еспаргаро, снимка Ред Бул Контент Пуул
Пол Еспаргаро сподели, че надпреварата на пистата Моторланд Арагон е била много тежка за КТМ. Това е най-слабия състезателен уикенд от началото на сезона за австрийския производител. Пол стартира и завърши на 12-та позиция, а неговия съотборник Брад Байндър бе 11-ти.

Според Пол проблемите за тима на КТМ са били още в съботната квалификация, когато той едва не се удари със своя брат Алейш.

„Имахме много проблеми в квалификацията. Не направих добър старт и загубих позиции в началните обиколки. Ниските темпреатури не бяха добра новина за нас. Мотора бе много нестабилен и не успях да загрея добре гумите“, сподели Пол Еспаргаро.

Пилотите на КТМ Tech 3 също имаха трудности в напдреварана на пистата Арагон. Победителя от второто състезание в Австрия Мигел Оливейра финишира извън зоната на точките, а Икер Лекуона бе 14-ти.

„Надпреварата бе много тежка за мен. В първите обиколки имах добра скорост и спечелих няколко позиции. За съжаление твърде бързо износих гумите и финиширах извън зоната на точките. Надявам се във второто състезание на Арагон да съм по-конкурентноспособен“, заяви Мигел Оливейра.