Начало Автомобилни новини Renault Fluence представено на истанбулското автомобилно изложение

Renault Fluence представено на истанбулското автомобилно изложение

29
0
Fluence,Renault,Renault Fluence

Новото Renault Fluence бе представено на истанбулския автомобилен салон. Модерното стилно оформление и внедрени технологии на този триобемен седан, който е готов да продължи международната кариера на модела, са проектирани така, че да отговорят възможно най-добре на нуждите на клиентите.

Промените, въведени в новото RenaultFluence, отговарят перфектно на нуждите на нашите ключови международни пазари като Турция и Русияотбеляза маркетинг мениджърът на проекта RenaultFluenceХюн-Янг Куак.

Fluence разчита на новата стилна идентичност на Renault. Предната част на автомобила е същата като тази на другите нови модели на марката, като вертикалното лого, позиционирано в средата на широка черна ивица и подчертано с тесен хромиран ръб, придава на автомобила динамично излъчване. Модерен е и дизайнът на интериора, включващ дигитални контролни прибори за всички версии. Купето е просторно и подобрено чрез използването на нови тапицерии за най-висок комфорт в сегмента.

Новият 1,6 16V 115 двигател задвижва модела с помощта на автоматичната трансмисия X-Tronic CVT от ново поколение, гарантираща безпроблемно опериране с нея и приятни мигове зад волана, както и значително намаляване на разхода на гориво, който е снижен с 1,3 л/100 км до 6,4 л/100 км, докато емисиите CO2 са редуцирани с 15% до 149 г/км.

Заедно с наличния до момента дизелов dCi 110 EDC (Efficient Dual Clutch) двигател, новото Renault Fluence може да бъде поръчано с бензинов или дизелов двигател, куплиран с напредничава автоматична трансмисия.

Дизеловата гама двигатели е разширена с включването на новия dCi 130 двигател (в зависимост от пазара), който вече получи широко одобрение за динамичните си характеристики и удоволстието от шофирането, които предлага. Този 1,6-литров дизелов двигател е най-мощният в класа си, но въпреки това разходът му на гориво е бил понижен до само 4,6 л/100 км, еквивалентни на 119 г/км CO2.