Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Розберг срещу Хамилтън е двубоят в началото на сезона в F1

Розберг срещу Хамилтън е двубоят в началото на сезона в F1

29
0
каска,Марк Уебър,Ред Бул,шлем

Началото на сезон 2014 г. във Формула 1 се превърна в двубой между пилотите на Мерцедес Нико Розберг и Люис Хамилтън. Техният F1 W05 е най-бързият болид в момента и затова вниманието в новия брой на списание ClubS1 (170) е съсредоточено именно върху тях. И двамата са изключителни пилоти и всеки от тях би могъл да спечели първата титла в новата хибридна ера в Гран при.

В новия брой на списание ClubS1 може да намерите подробности за начина им на каране, живот и мислене, като отново има и детайли към самата техника на каране на новите автомобили.

Напредъкът на Ред Бул пък е друг изключителен процес във Формула 1, към който списанието поглежда от две страни. Едната е поредното уникално решение на Ейдриан Нюи в оформянето на камерата на носа например. Другата е към безкрайно интересния спор между тима и комисарите на ФИА относно дебита на горивото в RB10.

Италианският специалист Паоло Д’Алесио пък присъства отново – този път със специална информация плюс прекрасните си графики относно проблемите на Ферари, които отново спъват колите от Маранело.

В ексклузивно интервю за ClubS1 пък Марк Уебър разказва за първите си тестове с Порше в сериите Льо Ман. В броя ще откриете подробности за новия, уникален хибриден прототип на марката, с който тя ще се върне в LMP1.

Традиционно ще откриете материали за някои от най-новите автомобили на пазара, както и към световните ралита, където състезанията са интересни, макар отново да има изявен екип фаворит.

Със списание ClubS1 от този брой ще може да намерите и друго специализирано издание – Moto Club. То отново излиза след кратко прекъсване, като (както подсказва името му) е посветено на мотоциклетите и всичко свързано с тях.

Още за новият брой на MOTO CLUB ще намерите като кликнете ТУК!