Начало Рали Симеонов: Новата кола е различна и се кара по друг начин

Симеонов: Новата кола е различна и се кара по друг начин

17
0

Най-опитният пилот в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy Симеон Симеонов сподели впечатленията си очакванията си за новия автомобил Hyundai i20 Coupe R. Мони ще кара за трети поредне сезон в първенството.Той ще е с опитния навигатор Йордан Йорданов, а първото предизвикателство пред тях ще е румънското рали Брашов, което е следващата седмица.

„Нов сезон с нова кола, има много нови компоненти по нея, които се надявам да ни помогнат да караме по-бързо. Колата е различна, ще се кара и по-различен начин, коментира 18-годишният пилот. – Надявам се, на един успешен сезон с тази пъргава кола, гумите са на ново ниво, това, което ще ни помогне да се представим по-добре.”

Дамският екипаж в Hyundai Racing Trophy Виктория Гъркова и Велислава Павлова пък направи тестови километри преди предстоящото рали Брашов. Първите километри в днешния ден бяха направени на писта „Тодор Славов“ като екипажът свикваше с колата, след което всички екипажи навъртяха и солидно количество километри на затворена отсечка.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.