Начало Рали Славов кандидат за общински съветник, ще се бори за възстановяване на писта...

Славов кандидат за общински съветник, ще се бори за възстановяване на писта Варна

68
0
Тодор Славов

Пилотът на Булбет Рали Тим Тодор Славов ще се бори за възстановяването на писта Варна през сезон 2012. Той направи изявлението като кандидат за общински съветник от Гражданската листа на кандидата за кмет на Варна Добромир Джиков. Пистовото състезание, което се провеждаше в периода между 2007-2009 г. бе единствената автомобилна проява в града, но остана без подкрепа от страна на местните власти.

Проведохме разговор с г-н Джиков, който е кандидат за кмет на Варна на предстоящите избори. Той прие с интерес възможността Варна отново да има пистово състезание, тъй като това е едно от малкото значими спортни събития в нашия град. Аз и г-н Джиков се ангажираме да направим всичко възможно, за да може Варна отново да бъде част от календара на Българската федерация по автомобилен спорт – заяви Славов.

Плановете са свързани с подобряване на условията, безопасността и т.н.

Тодор Славов ще се яви за първи път на избори за местна власт и сподели защо е решил да предприеме тази стъпка:

Смятам, че е задължение на всеки успял в дадена област варненец да направи всичко възможно за подобряване на средата, в която живеем. Благодарение на професионалната си кариера съм натрупал доста впечатления и идеи за развитието на спорта в града ни. С удоволствие приех поканата на г-н Джиков да бъда част от неговата Гражданска листа с експерти, която ще се яви на предстоящите избори.