Начало Рали Солберг благодари на феновете за подкрепата

Солберг благодари на феновете за подкрепата

52
0
Петер Солберг

Петер Солберг бе трогнат от подкрепата, която получи, след като обяви, че засега прекратява кариерата си в световния рали шампионат.

Носителят на WRC короната за 2003 г. не си намери място за следващия сезон и предпочете да не продължава. По-рано бе заявил, че няма да плаща, за да кара.

Веднага след официалното изявление хиляди изпратиха съобщения до 38-годишния норвежец.

Преди всичко искам да ви благодаря. Не можете да си представите чувствата ми, когато получавах и четях посланията ви на подкрепа. Честно казано, това винаги ме изумява. Особено сега е източник на страхотни усещания — написа Солберг във Фейсбук. – Решението да се оттегля от WRC за 2013 г. след толкова години в шампионата не бе лесно. Истината е, че независимо колко много се надявахме, за нас нямаше подходящо място. В настоящия момент на кариерата си трябваше да взема решение. Налага се за момента да отстъпя и да направя промяна. Основното, което искам да разберете, е, че не се оттеглям изцяло. Това е животът ми и определено съм подготвен за още време зад волана, както и за още успехи. Исках да потвърдя и че работим по някои много вълнуващи планове за 2013 г. Нямам търпение да ги споделя с вас възможно най-скоро. Ще е забавно и интересно за всички ни. Обещавам ви го. И отново благодаря — каза още пилотът.