Начало Любопитно Sony пуска на пазара нов смартфон Xperia 1V

Sony пуска на пазара нов смартфон Xperia 1V

443
0
Xperia 1 V

Sony представя Xperia 1V – първият в света флагшип смартфон с новоразработения многослоен CMOS сензор с 2-layer Transistor Pixel. Xperia 1V използва най-новите, революционни технологии на Sony. Така посреща нуждите на творците с високи изисквания, които искат да създават качествено авторско съдържание.

Качествено и по-добро съдържание

С новоразработения сензор, който улавя богати цветове и текстури при заснемане на хора, пейзажи и сцени, дори и при слаба светлина, Xperia 1V задава нови стандарти.

По-лесно създаване на влогове

Xperia 1V може да посрещне нуждите на всички автори на съдържание с настройката Product Showcase Setting. Това е една от най-популярните функции от серията VLOGCAM на Sony, която измества фокуса на камерата върху продукта вместо върху лицето на презентиращия по време на снимки.

Завладяващи изживявания

Новият флагшип Xperia 1V има 6,5-инчов 4K OLED дисплей със скорост на опресняване 120Hzviii. Мощният усилвател с понижен шум на високоговорителя подобрява разпространяването и дълбочината на звука, разширява ниските и високите честоти за по-динамичен и ясен звук.

Дълъг живот на батерията и мощен CPU

Въпреки че използва 4K дисплей, смартфонът предлага приблизително 20 часаxi видео възпроизвеждане без прекъсване благодарение на мощната 5000mAh батерия. Телефонът поддържа безжично зареждане, 30 минути бързо зареждане до 50%, в допълнение на уникалната технология за оптимизация на зареждането, която запазва максималния капацитетxiii на батерията над 80% от дори и след 3 години.

Достъпност и устойчивост

С неспирни усилия да осигури по-добра достъпност, Xperia 1V предлага нова функция във Photo Pro, която използва звуци, за да даде на потребителите информация за хоризонталните и вертикалните размери на екрана.

Стилен калъф със стойка за Xperia 1V(XQZ-CBDQ)

Специално изработеният за Xperia 1 V калъф има захват в долната част на основното тяло, за да снимате по-удобно.