Начало Рали Стартира кампания за събиране на средства в помощ на Георги Гаджев

Стартира кампания за събиране на средства в помощ на Георги Гаджев

381
0
Георги Гаджев, Мирослав Ангелов
Георги Гаджев и Мирослав Ангелов

Кампания за събиране средства в помощ на Георги Гаджев стартира в социалните мрежи. Навигаторът пострада тежко при катастрофата миналия уикенд, след която загина Мирослав Ангелов. Четирикратният рали шампион на България катастрофира по време на тестове до село Тушовица, община Шумен. Ангелов и копилотът му тренираха на макадам.

Георги Гераджиев-младши съобщи тази вечер, че операцията на Георги Гаджев в Пловдив е била успешна. Гераджиев-младши, с когото навигаторът се състезава в началото на кариерата си и Владимир Гатев са в основата на кампанията за събиране на средства за възстановяването на копилота.

Гаджев прекара няколко дни в реанимация в Шумен, където бе закаран след катастрофата. Веднага след удара той извадил Мирослав Ангелов от колата. Тази седмица бе транспортиран в Пловдив. Ще остане в болница там под наблюдение до понеделник. Възстановяването от травми на таза е тежко и дълго и Гаджев ще има нужда от подкрепа, включително финансова.

„Сърдечни благодарности на д-р Илиан Коев и екипът му от болница „Пълмед” за успешната операция на Георги Гаджев! Сигурен съм, че заслуга за това имате и всички вие, които бяхте с него в тези трудни часове! Той ще остане в интензивно отделение за наблюдение. Моля ви пишете му от понеделник. Благодаря ви от сърце!“, написа Гераджиев във Фейсбук.

Средства могат да се даряват по следните сметки:

Банкова сметка: BG 44 UNCR 7630 1075 7491 39
Банка: Уникредит Булбанк
Титуляр: Георги Кръстев Гаджев
Основание: Дарение
Револют: LT 1432 5002 5355 6166 81