Начало Други Стартираха продажбите на билети за 80-то издание на 24 часа на Льо...

Стартираха продажбите на билети за 80-то издание на 24 часа на Льо Ман

159
0
24 часа на Льо Ман,Ауди

Продажбите на билетите за 80-то издание на легендарните 24 часа на Льо Ман стартираха. Надпреварата ще се проведе на 16 и 17 юни 2012 г. и цената на удоволствието човек да присъства на придобилото иконичен статус състезание започва от 69 евро за цялата седмица на провеждането му. Това дава уникален шанс на феновете да станат част и от подготовката за състезанието, представянето на екипите и пилотите, провеждането на техническия преглед и какво ли още не.

Вариантите за билети са много и могат да включват места на трибуни или на зелени площи, достъп до паркинги, разширен достъп до отборите и пилотите и т.н. Те могат да се купят и онлайн, тъй като официалните бутици на 24 часа на Льо Ман и клоновете им са само във Франция. Уебсайтът www. lemans. обаче е достъпен навсякъде по света (досега от там можеха да пазаруват само членове на Automobile Club de lOuest – организаторите на събитието). Могат да се избира от четири различни трибуни (цените са от 65 до 100 евро), 12 евро струва достъпът за деня на тренировките (3 юни, неделя). Има специални пакети, включващи шанса да се наблюдават тестовете от завоите Мулсан и Арнаж.

24 часа на Льо Ман догодина ще са наистина специално събитие за целия автомобилен спорт, не само за надпреварите за издръжливост. Поредният двубой между Ауди и Пежо ще бъде придружен от връщането на Тойота, при това с хибриден автомобил. Този сезон по-малко от 14 секунди разделиха първото Ауди от класиралото се второ Пежо след цяло денонощие надбягване и това бе поредното доказателство колко вълнуващо е състезанието.