Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ще има ли 11-ти тим в F1?

Ще има ли 11-ти тим в F1?

1184
0

На фона на доминацията на Макс Верстапен и Ред Бул под повърхността се случват много интересни неща в света на Формула 1. Именно върху част от тях концентрираме вниманието си в този брой. Какво ще се случи наистина с разместването на пилотите в различните F1 отбори? Ще има ли наистина промени или всичко е пореден шум в летните месеци?

Промените в Алпин обаче са факт и обръщаме специално внимание както на причините за тях, така и на възможните последици за тима и хората в него. В специален материал един от най-опитните инженери в тима на Астън Мартин пък разкрива причините за спада в представянето на екипа след силното начало на годината и какво можем да очакваме до края на 2023 г.

Може би най-важната тема обаче за F1 е ще бъде ли добавен в нея нов, 11-ти тим. Какво ще промени това, защото преговорите са така сложни и кои са кандидатите?

За цвят се връщаме към делото, което заплашва, че ще се опита да заведе Фелипе Маса в опит да спечели световната F1 титла за 2008 г. Или по-скоро да получи нещо друго. Разказваме и за новия симулатор, който компанията Dynisma направи и за тима Према в малките формули.

Както обикновено, броят ви чака в дигитален формат на сайта e-spisanie.com!

Списание ClubS1 е част от програмата за лоялност на Shell – ClubSmart. Можете да получите достъп до електронния вариант на списание ClubS1 и с ваучер, като замените част от своите ClubSmart точки.

Приятно четене!
Иван Тенчев