Начало Списание Стратегията на Рено

Стратегията на Рено

23
0

В голямата битка за титлата тази година стратегиите играят огромна роля. Тактиката предопредели не една победа и ще има още по-голямо значение и в оставащите кръгове до края на големия двубой между Алонсо и Шумахер, между Рено и Ферари.
Поради тази причина в този решителен момент потърсихме ексклузивния коментар по темата на гуруто в тази област – Пат Саймъндс, техническия диригент на Рено, който разкри наистина невероятни подробности, като тези, че на практика в Рено Алонсо почти няма думата при избора на момент за спиране или че стратегията за Гран при на Италия започва да се готви през януари.
В откровен разговор с Club F1 Саймъндс разкри не само технологията на работа в самите състезания, но и стратегията на Рено в момента по нашумели теми в падока като инерционните амортисьори или замразяването на двигателите, които са други важни теми в този брой.
Не по-малко любопитно е на пазара за пилоти, където Вурц бе предпочетен пред Уебър от Сър Франк Уилямс и логично потърсихме австриеца за интервю по време на състезанието в Унгария.
Поглеждаме отново малко настрани към шампионата в DTM и GP2, към нашите успехи в картинга и световните ралита преди есента да ни донесе голямата развръзка във всички тези интересни първенства.

Иван Тенчев