Начало Рали Уилсън много доволен от представянето на пилотите си в Швеция

Уилсън много доволен от представянето на пилотите си в Швеция

32
0
М-Спорт

7 автомобила Форд Фиеста на М-Спорт се класираха в топ 10 на рали Швеция, което бе изключително удовлетворяващо за Малкълм Уилсън – особено след като не бе напълно сигурен как ще осигури този сезон в края на миналата година.

Някои от екипажите отново допуснаха грешки, но Уилсън е убеден, че те притежават огромен потенциал и тепърва ще постигат добре класирания.

Видяхме някои наистина фантастични представяния от пилотите ни. Прекрасна гледка е тази, при която виждаш, че седем наши коли са в топ 10. Поздравления за Себастиен [Ожие] за победата – той кара фантастично и напълно заслужи тази първа победа с новата си кола. Тиери [Нювил] също бе впечатляващ. Подходът му към ралито бе перфектен, научи много неща и постигна прекрасен резултат – не само за екипа, но и за себе си. Трябва да отбележа и представянето на Язид [Ал Раджи] във WRC 2. Да дойде на състезание като Швеция – при положение, че е свикнал с пясъците на Близкия изток и да вземе победа в съревнование с местните пилоти, е абсолютно фантастично. Може да е много горд от свършената работа, която служи да покаже още веднъж колко конкурентни бяха всички Фиести – коментира Уилсън.