Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Волф мисли, че с Фетел биха се разбирали много добре, ако той...

Волф мисли, че с Фетел биха се разбирали много добре, ако той беше негов мениджър

2518
0
Тото Волф
Тото Волф; снимка: Майкъл Потс

Себастиан Фетел неведнъж е споменавал, че няма намерение да си наема мениджър, който да отговаря за неговите договори. Няколко месеца след като Тото Волф стана акционер в Астън Мартин обаче, се появи информация, че Фетел е получил оферта от отбора за следващия сезон.

„Ако бях мениджър на Себастиан, със сигурност бихме се разбирали много добре. Но не съм сигурен, че ще му бъде от полза. Също така не съм сигурен, че отборите под въпрос ще се радват да говорят с мен“, бе цитиран Волф от немската новинарска агенция DPA.

Тото вече има опит в управлението на кариерата на други пилоти. Той помогна за развитието на настоящия водач в шампионата, Валтери Ботас, както и на Естебан Окон, френският пилот на Рено, който прекара един сезон като резервен пилот на Мерцедес.

Себастиан пък каза пред Скай Италия, че все още няма контракт, който да подпише или да е близо до подписването на каквото и да било.

„Със сигурност няма да се случи в следващите няколко дни.“

По време на пресконференцията в четвъртък журналистите опитаха по всякакъв начин да накарат германеца да спомене Астън Мартин. Един от въпросите дори беше коя е любимата кола на Себ от филмите с Джеймс Бонд, които се свързват именно с британската марка. За разочарование на журналистите, обаче, германецът избра друг автомобил.