Начало Автомобили Впечатляващ PR на Opel Insignia

Впечатляващ PR на Opel Insignia

108
0

В събота гигантско тяло, наподобяващо НЛО, се появи до Tower Bridge в Лондон като стана ясно, че то е част от церемонията по представянето на новия Opel Insignia. Автомобилът бе „разкрит в понеделник в парк Potters Fields с впечатляващ номер, а световната му премиера ще се състои на автомобилното изложение на 22 юли.

Моделът замества настоящата Vectra и ще влезе в продажби в Европа от октомври тази година. Ще се предлага със серия дизелови и бензинови двигатели, започвайки с базов 1.6-литров турбо агрегат и се завърши с 2.8-литров V6 бензинов двигател с мощност от 250 к.с. Иначе други опции ще са 2-литров бензинов турбо агрегат, както и 1.9-литров турбодизел с мощност от 120 к.с., както и 2.9-литров V6 дизел със 150 кончета на разположение.

Новият седан Opel Insignia ще дебютира с нова предна камера с двойна функция – тя трябва да чете ограниченията на скоростта по табелите, както и тези за забранено изпреварване, и ще трябва да изпраща тази информация до водача посредством панела с уредите. И това е първата функция, тъй като втората представлява предупредителна система за смяна на платното.