Начало Списание Алонсо, Бриаторе,Кубица, Уебър…

Алонсо, Бриаторе,Кубица, Уебър…

26
0

Преминаването на Алонсо във Ферари, изгонването на Флавио Бриаторе, развитието на уж замразените двигатели – са само част от историите за които си струва да се направи един цял брой на нашето списание, с всички детайли и подробности. За съжаление това все още е невъзможно, но се постарахме да ви дадем малко повече интересна информация за всичко това от изминалия месец като например защо бяха толкова сложни отношения на Фернандо и Скудерията или какво точно показаха телеметричните данни от колата на Нелсиньо Пикет, които трябваше да унищожат шармантия му шеф.

В центъра на вниманието ни този месец обаче поставихме по скоро двама от най-добрите състезатели в Гран при днес – Робърт Кубица и Марк Уебър. В ексклузивни разговори за нашето списание двамата разкриха част от мислите си в момента за своя собствен път и дни.

В диаметрално различна позиция надникнахме към развитието в отношението на Роберт към много от събитията зад гърба му и животът му във Формула 1. Марк пък, за пореден път демонстрира непоклатимия си морал и умерен изказ дори и след като бе претендент за титлата.

В същото време обаче България бе удобрена за домакин на кръг от световния рали шампионат и нямаше как да не потърсим прякото мнение на човека, който има най-голямата заслуга за това събитие. Председателят на CБА Георги Янакиев отговори специално на най-важните въпроси, относно бъдещото топсъбитие в историята на нашият автомобилен спорт.

В същото време получихме отлична възможност да изпробваме един продукт на Форд, създаден на базата на опита в подобни състезания – Фокус RS с 305 к.с. Впечатленията са повече от любоптни, както впрочем и от новата Лагуна Купе на Рено, която пък е друга реминисценция на опита от спорта.

Иван Тенчев

преглед на броя

коментари