Начало Moto News Брадл ще замести Маркес и в Гран при на Щайермарк

Брадл ще замести Маркес и в Гран при на Щайермарк

281
0
Щефан Брадл Хонда
Щефан Брадл, снимка Репсол Хонда
Световният шампион Марк Маркес пропуска и втората надпревара в Австрия. Това потвърди днес тимът на Репсол Хонда. Негов заместник продължава да бъде тест пилота на HRC, Щефан Брадл.
След като замества по време на надпреварите в Чехия и Австрия, немският пилот ще продължи да кара на мястото на контузения шампион и този уикенд.

Бившият шампион в клас Мото2 завърши на 17-то място по време на Гран при на Австрия. Този състезателен уикенд Щефан ще продължи своето участие на пистата Ред Бул Ринг.

Беше изключително трудно състезание за нас. Нямахме нужната скорост и промените във времето не ни повлияха добре. Подготовката ни бе ограничена. През този уикенд продължаваме да тестваме нови компоненти. Научихме много неща от първата надпревара и предстои да видим какво ще стане във втората“, сподели Брадл.

„Време е да седнем и анализираме резултатите. Надявам се Морбидели и Зарко да са добре. Видях резултата от катастрофата и бе наистина ужасно. Навсякъде хвърчаха части от потрошените мотоциклети. Не бях свидетел на самия инцидент, но да видиш мотори в такова състояние винаги е притеснително“, добави пилота на Репсол Хонда.

 

ИЗТОЧНИКmotogp.com