Начало Списание Ферари откри сезона с настроение

Ферари откри сезона с настроение

28
0

С лавинообразното увеличаване на новините за работата и подготовката на екипите във Формула 1, ралитата и останалите състезания всеки ден ни доближава до началото на новите всевъзможни шампионати.
Това е изключително приятно време. Разкриват се подробности от техниката, развитието на правилата, спецификата в подготовката.
Оптимизмът преобладава, а настроението е приповдигнато от събития като традиционната среща на Ферари в Мадона ди Кампильо, която е централна тема в този брой с дефинираните цели, откровения и непостижима през сезона близост.
Различният подход към първенството при съперниците им от Ред Бул и Макларън пък е крайно интересен в технически аспект и потърсихме причините защо Ред Бул толкова бързаха да пуснат колата си за първия тест през тази зима, а сребърните решиха да се забавят умишлено.
Ексклузивният разговор с легендарния конструктор Патрик Хед пък ни разкрива и част от подхода на Уилямс за новия сезон в Гран при, като отделно дава тълкувание на най-важните промени в правилата и развитието на болидите през 2011 г.
Кратък поглед към дребни наглед детайли, като оформянето на седалките в болидите на Заубер или фитнес подготовката на Ник Хайдфелд (въпреки несигурното му бъдеще), оформят картината за това какво се случва през последните два-три месеца и се допълва от тържествените участия на звездите в спорта като Фетел, Алонсо, Бътън.
Наистина обаче не само във Формула 1 подготовката върви с пълна сила. Ауди представи новата си суперкола за Льо Ман и тя е специална тема, както и по-подробният поглед към развитието на техниката в картинг спорта ни и израстването на един млад пилот като Юлиян Серафимов младши.
С провеждането на всеки първи тест и състезание картината ще се променя и ще се открояват фаворити, но ще има и динамика във възможностите за смяна на местата, които ще следим през следващите месеци.

Иван Тенчев

купи онлайн                                   разгледай броя                                          коментари