Начало Formula 1 News Гасли се връща в италианското си семейство

Гасли се връща в италианското си семейство

1151
0
Пиер Гасли
Пиер Гасли; снимка: Ред Бул Контент Пуул

Пиер Гасли загуби титулярното си място в Ред Бул точно година, след като го получи. Представянето на френския пилот не задоволи шефовете му от Милтън Кийнс и те решиха да го сменят до края на сезон 2019 г. с Алекс Албон. Той се върна в Торо Росо – отборът, който нарича „моето италианско семейство”.

„Радвам се, че отново ще работя с Торо Росо”, продължи Гасли

 

View this post on Instagram

 

Back at work with my Italian family. Pronto per Spa.

A post shared by PIERRE GASLY 🇫🇷 (@pierregasly) on

„През последните седмици си почивах и тренирах, за да се подготвя за оставащите девет старта. Беше хубаво да обмисля първата половина от сезона, но сега съм напълно съсредоточен върху състезанията до края на годината.”

„Ходих до фабриката, за да се срещна с инженерите си и да ми вземат мярка за седалка. Ще е страхотно да се състезавам на най-любимата си писта – Спа. Правил съм страхотни състезания там в миналото. На това трасе спечелих първата си победа в едноместни състезателни автомобили – във Формула 4. Взех победата и в надпревара от GP2 през 2016 г. Сега фокусът ще е върху това да извлека максимума от колата. Ще сторя всичко по силите си, за да спечеля колкото се може повече точки и да помогна на отбора.”

Данил Квят изкара лятната пауза в грижи за новородената си дъщеря Пенелъпи

Тя се роди в деня преди Гран при на Германия, в която руснакът се качи на подиума. Той се постара да не изостава и с тренировките, а в края на миналата седмица прескочи и до Санкт Петербург. Там участва в организирано от Ред Бул Русия събитие и се срещна с фенове.

„За съжаление нямам възможност да посещавам родината си толкова често, колкото ми се иска. Беше страхотно да съм там, хората ме посрещнаха наистина топло. През почти цялото останало време от ваканцията бях у дома в Монако. Бяха интересни седмици. Животът с бебе е нещо съвсем ново за мен. Но бе страхотно да съм със семейството си”, обясни Квят.

„Сега отиваме на Спа – прекрасна писта с невероятна история, много бързи, дълги завои, през които е удоволствие да преминаваш с кола от Формула 1. Надявам се на силен за нас уикенд.”

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter