Начало Рали GLOBUL Rally Team в подготовка за рали България 2011

GLOBUL Rally Team в подготовка за рали България 2011

112
0
Globul Rally Team 2011,Крум Дончев

Финалната подготовка на екипажа на GLOBUL Rally Team Крум Дончев/Петър Йорданов за рали България 2011 вече започна. Това се случи със старта на опознавателните тренировки на специалните етапи тази сутрин. Шейкдаунът в петък (8 юли) между 14:00 и 16:30 ч. пък ще е последният детайл от нея, тъй като екипът ще го използва за тест и доуточняване на настройките на автомобила Пежо 207 S2000 непосредствено преди надпреварата.

В съпътстващата тази година рали България инициатива „Супер многобой в памет на Ричард Груев!“ представител на GLOBUL Rally Team ще бъде навигаторът Петър Йорданов. Многобоят включва пет състезателни дисциплини: стрелба с въздушна пушка, екстремно изкачване на пистата пред хотел Рила, планинско колоездене, стрелба с лък и резултатите от ралито.

Междувременно, готвейки се да стартира в рали България 2011, пилотът Крум Дончев коментира:

Рали България е най-престижното, както и най-тежкото състезание в нашата страна. Амбицирани сме да се представим на възможно най-високо ниво пред многобройната публика, която всеки път е по отсечките. Този път ще използваме шейкдауна, предшестващ ралито, за тест и финални доуточнения на настройките на автомобила.

Веднага след приключването на шейкдауна GLOBUL Rally Team ще посрещне печелившия от играта, която организира в социалната мрежа Facebook, в своята зона в сервизния парк в Самоков. Там той ще има възможност да наблюдава работата на тима по подготовката на автомобила часове преди старта на рали България 2011, както и да получи разяснения за всички дейности лично от пилота Крум Дончев. Победителят в играта ще проследи и цялата надпревара на живо чрез осигурен от GLOBUL уикенд за двама в 4-звезден хотел в Боровец.