Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън е отказал да се снима в Топ Гън

Хамилтън е отказал да се снима в Топ Гън

1685
0
Люис Хамилтън, Мерцедес
Люис Хамилтън, снимка Мерцедес

Люис Хамилтън издаде малко известна тайна на своите фенове. Седемкратният световен шампион наскоро е дал интервю за месечното списание Vanity Fair. В него той е разкрил за едно от най-разстройващите телефонни обаждания, които е трябвало да направи в живота си.

Хамилтън е на корицата на септемврийския брой на популярното американско издание за мода, култура и актуални събития.

Въпреки пандемията от коронавирус, пилотът на Мерцедес продължава да пътува до Съединените щати в свободното си време. Хамилтън има имение в град Аспен в щата Колорадо и наскоро стана съсобственик в отбор от Националната футбола лига (NFL).

В допълнение, седемкратният световен шампион прекарва немалко време в Лос Анжелис. Извън F1, Хамилтън се интересува от мода и музика. Освен това той е голям почитател на Холивуд. Този негов ентусиазъм доведе до участие в Зуулaндър 2 и озвучаване в анимационните филми Колите 2 и Колите 3.

Преди няколко години Хамилтън заяви, че е получил възможност да участва в една от най-успешните филмови продукции Топ Гън: Маверик.

По принцип съм приятел на Том Круз. Той е един от най-приятните хора, които някога сте срещали“, каза Хамилтън пред Vanity Fair.

„Круз ме покани на снимачната площадка преди години, когато правеше филма „На ръба на утрешния ден„. След това с времето изградихме добро приятелство.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Хамилтън е бил голям фен на Топ Гън като дете. Британецът сподели, че детската му мечта е била да бъде пилот на изтребител.

Когато чува новината за създаването на Топ Гън: Маверик, Хамилтън каза, че е искал да се снима във филмовата продукция.

„Когато чух, че излиза втора част на Топ Гън, си казах: „О, Боже, трябва да говоря с Том Круз“.

Казах си: „Не ме интересува каква е ролята. Ако ще трябва ще бъда чистач.“

Круз е приветствал своя добър приятел от F1 състав и му е казал, че няма да е статист. Вместо това Хамилтън е щял да бъде един от пилотите на изтребители в Топ Гън: Маверик.

За съжаление, снимките на филма са се провеждали в разгара на активния сезон във Формула 1. Така британецът е трябвало да се откаже от тази роля, като се има предвид натоварения график на световния шампионат.

Аз съм перфекционист, каза Хамилтън. Също така той призна, че липсата на време е превърнала проекта в истинскамисия невъзможна“ за него.

Хамилтън все още си спомня телефонното обаждане към Том Круз и режисьора на филма Джоузеф Косински.

„Това беше може би най-разстройващото обаждане в живота ми. Трябваше да им съобщя, че няма как да изиграя тази роля“ каза Хамилтън.

Все пак седемкратният световен шампион може да се радва на бъдеща кариера в Холивуд. Пилотът на Мерцедес ще продуцира филм за F1, в който ще участва Брад Пит. Режисьор отново ще бъде Косински.

Хамилтън избра да прекара част от лятната си почивка от F1 в Африка. 37-годишният спортист публикува няколко снимки от пътуването си до континента. В допълнение той каза и няколко думи, отразяващи чувствата и емоциите от това пътешествие.

Тази година прекарвам лятната си ваканция на място, където исках да отида от няколко години“, написа Хамилтън.

Най-накрая проследявам корените си в Африка. Бих казал, че това пътуване е заземяващо преживяване.

Това е промяна в живота. Имам чувството, че придобих нова перспектива за живота, заобичах още повече животните и се сближих още повече с братята си, с които споделих това специално пътуване.“

„Където и да погледна, съм заобиколен от толкова много красота и се чувствам истински центриран и спокоен.“

„Първата ми спирка беше Намибия. Това е едно от най-зашеметяващите места, които някога съм виждал с очите си. Думите и снимките не могат да го представят толкова добре, колкото на живо.“

„Пътуването с балон беше нереално. Трябваше да се приземим странично, което определено е нещо, което никога няма да забравя.“

„Не бих могъл да се сетя за по-добро място, където да прекарам свободното си време. Изпращам на всички мир и светлина и се отправям към следващата си спирка на моето пътешествие“, добави Люис Хамилтън.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lewis Hamilton (@lewishamilton)