Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън предлага брак на Никол Шерцингер след Коледа?

Хамилтън предлага брак на Никол Шерцингер след Коледа?

34
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън ще предложи брак на певицата Никол Шерцингер след Коледа, твърди пресата във Великобритания.

Според таблоида Дейли Стар двамата отново са заедно, при това от месец, но полагат огромни усилия да го запазят в тайна. Твърди се, че Никол искала да е абсолютно сигурна в чувствата и намеренията на състезателя, тъй като връзката досега се разпадаше няколко пъти досега.

Люис за трети път планира да зададе въпроса, но вярва, че сега е различно. И двамата имаха полза от раздялата – осъзнаха, че не могат да живеят един без друг. Той иска да заведе Нико в Кармел, където е ужасно романтично, и да й подари пръстена. Изобщо не се съмнява, че тя ще каже да – заяви анонимен източник пред вестника.

Хамилтън и Шерцингер скъсаха за пореден път през юли, след което и двамата обясняваха многократно колко тежко преживяват раздялата. Пилотът пътува за Калифорния, за да се види с Никол и организира там романтична вечеря за двама. По-късно се срещна с нея в лондонски хотел, като бе засечен, след като колата му се повредила и се наложило да търси помощ в три сутринта. Според последните информации Шерцингер се съгласила да е отново с него, но само при условия, че се оженят през 2014-та.

Аз съм напълно открит и това много пъти ме е вкарвало в неприятности. По принцип ми е безкрайно трудно да се боря с емоциите си. Други хора успяват. Имам например финландски треньор, който не демонстрира никакви чувства – коментира Хамилтън през юли в Германия, когато потвърди, че се е разделил с Никол.

Тогава той заяви, че е светът му се е преобърнал заради загубата на много, много специален човек от живота му.