Начало Списание Хамилтън – шампион, Фетел във Ферари

Хамилтън – шампион, Фетел във Ферари

37
0

Формула 1 е и много политика и в тази връзка наред с разказите ни от финала на сезона и личните ни впечатления от него, ви разказваме и за онова, което се случи във Ферари. Себастиан Фетел най-после бе обявен за пилот на Скудерията от 2015 г. и дори направи първите си обиколки с колата на Фернандо Алонсо от 2012 г. на Фиорано. Отборът има нов шеф, като с него трябва да успее повече в голямата игра, а отделно поглеждаме и към това, което оставя зад гърба си Лука ди Монтедземоло.
Пак за политика поговорихме и в едно ексклузивно интервю с Жан-Ерик Верн. Французинът бе освободен от Торо Росо, за да се отвори място за сина на Карлос Сайнц, който обикаляше из падока в Абу Даби и говореше с Жан Тод, Бърни Екълстоун и Хелмут Марко.

Сезонът в Гран при едва приключи, а на практика започна следващият и в друг специален материал ви разказваме за дебюта на задвижващата система Хонда, която вече бе изпитана в шаси на Макларън на пистата Яс Марина.

В ралитата сезонът също приключи и зад триумфа на екипа на Фолксваген надничаме към представянето на завърналия се тим на Хюндай.

Зима, както се казваше в онзи виц, тази година няма да има и още в първите дни на новата година спортът отново ще заработи на пълни обороти, а и ние с него. Но дотогава – весели празници и щастлива Нова година!