Начало Рали Известни цените на билетите за рали България 2010

Известни цените на билетите за рали България 2010

78
0

Вече са ясни цените на билети за зрителите на рали България 2010, бе оповестено по време на пресконференция по повод предстоящата надпревара.

Тази година рали България, което ще се проведе в периода 9-11 юли, е кръг от световния рали шампионат. Работата по предстоящата надпревара е „под пълна пара“, както се изразиха организаторите. Вече е ясно какви ще са цените на билетите за зрителите, които желаят да видят на живо световния рали елит. Пропуск за дните на шейкдауна, церемониалния старт и трите дни на състезанието ще струва 50 лв. плюс 10 лв. за паркинг. Другият тип билет е т. нар. ВИП, който е за същият период, но цената му е 200 лв. и отново 10 лв. за паркинг. Съществуват и пропуски за всеки отделен ден, чиято цена ще бъде 10 лв. плюс 5 лв. за паркинг. Все пак организаторите споделиха, че ще има и напълно безплатни за публиката зони.

Освен подробности около ценовата политика, организаторите разкриха, че за такова мащабно събитие, ще използват услугите на огромен екип. Така например за всеки ден от провеждането на надпреварата ще бъдат ангажирани около 1000 човека в различни сфери – безопасност и охрана, медии и комуникации и т н.