Начало Списание Макларън-Хонда излиза от миманса

Макларън-Хонда излиза от миманса

60
0

Може и да звучи странно, но представянето на Макларън-Хонда предизвиква повече емоции в сайта ни и форумите, отколкото почти всички останали процеси и събития във Формула 1.
Екипът не спечели нито точка в първите четири състезания, но Фернандо Алонсо изрази увереност, че стартът в Бахрейн вероятно ще е последният преди влизането в топ 10.
Напредъкът е видим, но проблемите са още много и затова решихме в този брой да надникнем още малко по-внимателно към техниката, с която екипът разполага. Да я сравним и с все по-пълната информация за работата на системите в останалите топ екипи.
Върнахме се и назад в годините, към предисторията на сегашното участието на Хонда в Гран при и начинът, по който компанията трябваше да остави за няколко години спорта, за да не съкращава своите служители, а успехът чакаше зад ъгъла.
Разбира се, с ексклузивните графики на Паоло Д’Алесио разглеждаме отново и автомобила на Мерцедес, който все така изглежда абсолютен фаворит, но в друг материал с основна тема техника разглеждаме и перспективите за промяна.
Силно впечатление в Гран при отново прави и Кими Райконен, чийто стил на каране и резултати отново са обект на анализ в нашето списание – от гледна точка на моментното ситуация в екипа на Ферари и колата им през 2015 г.
В ексклузивно интервю за себе си и пътя си до Формула 1 разказа Фелипе Насър, един от младите пилоти, правещ наистина много силно впечатление в първите състезания през новия сезон.
Предвкусвайки поредната голяма битка в митичните 24 часа на Льо Ман през юни, този път ви запознаваме с новия мега прототип на Ауди, с който компанията ще се бори с амбициозните си съперници, част от чиито проекти вече представихме.
У нас сезонът започна с интересни и силно посетени състезания, които вдъхват надежда за една поне по-добра година.
В световните ралита картината също стана по-интересна, а Шкода представи новата си Фабия R5. Серията ни тестове на последните модели на пазара включва няколко много хубави продукта, наследници на отлични серии, които смятаме за любопитни.

Може да четете в електронен вариант в сайта e-spisanie.com