Начало Списание Макларън и Пирели

Макларън и Пирели

50
0

Представянето на Макларън и гумите Пирели са най-интригуващите теми в началото на шампионата във Формула 1.
Тимът от Уокинг оказва сериозна съпротива на фаворитите от Ред Бул, а поведението на продуктите на италианците в най-голяма степен прави състезанията интересни.
Затова и обърнахме специално внимание именно на екипа на Мартин Уитмарш и промените за новия сезон, както и върху спецификата на всеки един модел от гамата Пирели.
Чудесният разказ на Роб Смедли за работата му с Фелипе Маса пък ни вкарва и в ежедневието по пистите на Скудерия Ферари.
Ексклузивното интервю с шефа на Испания Колин Колес хвърля светлина върху това как се справят в дъното грида и какви са перспективите от там, а друг специален разговор с Пастор Малдонадо ни разказва за това как един венецуелец стигна до Формула 1 и ще се опита да намери своето място в нея.
Техническият анализ на Крейг Скарбъро този път ни разкрива изключителни тънкости в системите на окачване и причините за това Ред Бул да имат предимство, а Ферари да работят най-меко с гумите.
Официалното представяне на тима на Мини в световните ралита бе голямото събитие в тази област и надеждата, че хегемонията на Ситроен и Форд ще бъде нарушена. Успехът на Себастиен Ожие в Йордания само допълни картината, че във WRC настъпва ново време, в което може би ще се върне масовостта и конкуренцията, характерни за някои други състезания като Миле Миля в Италия. За него специално ви разказва Ричард Груев от мястото на събитието плюс участието на нашите звезди – Митко Илиев и Петър Гьошев.
Сезонът в WTCC набира скорост, както и автомобилният пазар, на който отново се появяват доста нови модели, с част от които ви запознаваме в този брой.

 

Разгледай броя                                 Видеопредставяне                                         Коментари