Начало Списание Макларън и…

Макларън и…

32
0

Макларън е безспорно сред най-интересните и силни тимове във Формула 1, тим от каймака на спорта. Всеки успех или неуспех има огромен отзвук и точно поради тази причина решихме именно него да поставим в центъра на нашето внимание през този месец. Още повече, че шампионатът навлиза в ключовата си фаза и развоя на събитията в нея до голяма степен предопределят развитието до края на сезона, или началото на новия.

Не че нямахме избор – напротив, огромното напрежение и безкрайната борба дори по яхтите в Монако за това кой и как да управлява Формула 1 в бъдеще продължиха с огромна сила. И, разбира се, те са специален обект на нашето внимание от мястото на събитието.

Не по-малко вълнуващо за мнозина е и представянето на двукратния шампион Фернандо Алонсо, който сподели отново интересни гледни точки, но се намира наистина в трудна ситуация – без добър автомобил и перспектива за близко бъдеще.

 

Не бих искал да отмина и някои наблюдения, които направихме с нашия фотограф Любомир Асенов за карането на пилотите и тяхното движение. Надявам се да са ви полезни и интересни на фона на започналите топ състезания в Европа.

Изминалият месец бе изпълнен и с много събития у нас и по света, изяви на българските пилоти, така че напълно да почувстваме настъпващото лято, което надявам се ще бъде интересно, ако се съди по всичко, което отразяваме в този брой.

Иван Тенчев

преглед на списанието

Коментари