Начало Формула 1 Макларън към Ферари: Изпращаме ви подарък. Грижихме се за него две години....

Макларън към Ферари: Изпращаме ви подарък. Грижихме се за него две години. Сега е ваш ред

8540
0

Тимът на Макларън се сбогува особено емоционално с Карлос Сайнц. Отборът изпрати специално послание до Ферари, където преминава испанецът от следващия сезон. В него Ландо Норис, Андреас Зайдл, Зак Браун, Андреа Стела и още хора от отбора съобщават на Скудерията, че й изпращат подарък, за който трябва да се грижи.

„До приятелите ни в Скудерия Ферари и прочутите тифози. Днес искаме да ви изпратим едно послание. Вие бяхте и сте сред нашите най-стари и най-яростни съперници. Уважаваме вашата история и постижения като нашите собствени. Наслаждаваме се на всяка битка с червения тим. Макларън и Ферари са като противоположни полюси, които се привличат. Вие сте ни едновременно противници и приятели и ние изпитваме респект към Скудерията и тифозите. Затова в този момент на добра воля сред хората ние ви изпращаме подарък. Гледахме го две години. Грижихме се за него и му помогнахме да расте. Сега е ваш ред. Полагайте грижи за него, както го правехме ние. Ще се видим на пистата догодина. Довиждане и весела Коледа. #AdiosCarlos“, гласи посланието.

От Ферари благодариха горещо за прекрасния подарък и обещаха да се грижат за Сайнц. Самият пилот написа, че тази сутрин се е събудил и видял видеото

„Странно как един кратък клип може да те накара да се чувстваш толкова специален и обичан. Истинска клас от приятелите ми в Макларън. Благодаря, приятели. Ще се видим на пистата“, допълни испанецът.