Начало Списание Новостите в Ред Бул все пак засенчиха политиката

Новостите в Ред Бул все пак засенчиха политиката

20
0

Ако в чисто спортен план има все още сериозна интрига във Формула 1, то това се дължи единствено на тима на Ред Бул. Само синьо-червените коли демонстрираха скорост, която да застраши хегемонията на Браун и Дженсън Бътън и нямаше как да не им отделим специално място този месец, независимо че информация за промените изтича много трудно от този иначе приятен тим.

В същото време обаче и останалите не спряха своето развитие и това друга традиционна наша тема, която ClubF1 следи през последните 10 световни шампионата.

Гледната точка към проблемите в Макларън този път получихме лично от най-опитният състезател в този тим – Педро де ла Роса, а мениджърът на Тойота ни разкри интересни подробности от кухнята, приготвяща всяко състезание.

За мнозина обаче Формула 1 днес е по-скоро политика и нямаше как да не ви предадем поредната хронология от събития в развитието на отношенията на управляващата спорта федерация, носителят на търговските права и асоциацията на тимовете в Гран при, разбира се от мястото на

Не ми се иска да отмина обаче и отличната серия от състезания, която направиха нашите, български пилоти, на които отделихме място, още повече, че през юли идва и нашето най-голямо състезание, около което, независимо от всичко, ентусиазмът винаги се повишава.

В разгара на лятото не би могло да бъде друго, с толкова интересни надпревари и събития, между които впрочем и поредните отлични, излизащи на пазара нови топ автомобили, с които ви запознаваме.

Иван Тенчев

Преглед на списанието

Коментари