Начало Автомобилни новини Представиха Subaru VIZIV Performance Concept на 45-тото изложение в Токио

Представиха Subaru VIZIV Performance Concept на 45-тото изложение в Токио

262
0

Subaru Corporation представи модела Subaru VIZIV Performance Concept на 45-тото автомобилно изложение в Токио. VIZIV – серията концептуални модели на Subaru олицетворява визията на марката за бъдещето на автомобилите, които предоставят на своите клиенти Enjoyment и Peace of Mind (Удоволствие и Спокойствие).

Изразен под формата на първи седан от серията концепции, моделът Subaru VIZIV Performance Concept се основава на емблематични модели, символизиращи превъзходната динамика на Subaru и задвижването Symmetrical AWD, съчетано с боксерен двигател, разработвани повече от пет десетилетия. Като спортен седан, моделът изразява удоволствието от шофирането, към което Subaru се стреми и ще продължава да развива.

В очакване на бъдещото широко разпространение на автономните технологии за управление, автомобилът е оборудван със системата EyeSight от ново поколение, допълнена от усъвършенствани функции за подпомагане на водача.

За да изрази отличното удоволствие от шофирането на Subaru, VIZIV Performance Concept е разработен на базата на предишни модели, символизиращи постиженията на Subaru: Legacy, който определя Subaru като истински динамичен автомобил за шофиране, Impreza, който превзе Световния рали шампионат и WRX, модел който все още доминира моторните спортове по света. Въз основа на философията на дизайна на Subaru Dynamic х Solid, този спортен седан от следващо поколение изразява истинско удоволствие от шофирането.

Усещането за динамика се подчертава от стабилния изнесен напред силует с нисък център на тежестта, от изразителното разширение на калниците, от вграждането на части от въглеродни влакна в броните, калниците и покрива, както и от формата на изпускателните тръби в задната част. Триизмерната форма на предната решетка, с изразителни фарове като ястребов поглед, подсказва за възможностите на боксерния двигател, а мускулестите калници свидетелстват за надеждността на Symmetrical AWD.

Следвайки идеята на предишните концептуални разработки на Subaru, VIZIV Performance Concept изразява изключителните възможности на задвижването на Subaru, част от идентичността на марката. Усъвършенствани технологии за подпомагане на водача Subaru съчетава усъвършенствани технологии за подпомагане на водача с изключителна динамика, предлагана от боксерния двигател и Symmetrical AWD, за да се създаде спортен седан, символизиращ Enjoyment и Peace of Mind (Удоволствие и Спокойствие), ценностите които могат да се очакват от автомобилите му.

Чрез въвеждането на допълнителни подобрения в системата за подпомагане на водача EyeSight, радар, високотехнологична GPS и навигационна система, Subaru продължава да се стреми към изключителни нива на безопасност с цел елиминиране на автомобилните произшествия.

Основни спецификации на Subaru VIZIV Performance Concept: Размери (обща дължина х широчина х височина): 4 630 х 1 950 х 1 430 мм Междуосие : 2 730 мм Гуми : 245/40 R20 Пътници : 5