Начало Рали PUMA Motorsport е още по-добра за пистата, както и за носене на...

PUMA Motorsport е още по-добра за пистата, както и за носене на улицата

94
0

16.12.2009, Boston, MA – PUMA® прави моторните спортове още по-готини, доколкото това е възможно, като използва различни дизайнерски похвати в своята motorsport колекция за още по-грубо и същевременно градско излъчване. Петната с винтидж излъчване и изглеждащите като зацапани и захабени щампи върху дрехите пасват изключително добре с модерните фото-реалистични зиг-загообразни шевове и увеличените до максимум графики.
Ергономичните кройки, повлияни от аеродинамичните въздухозаборници във Формула 1 са съчтани с олекотени и полу-прозрачни тъкани. Колекцията пролет-лято 2010 на PUMA Motorsport съчетава по уникален начин типичните елементи от уличната мода и винтидж детайли от състезателните писти, за да е в крак с най-новите тенденции в този спорт.
Основните модели на колекцията PUMA Motorsport пролет-лято 2010 включват:

ОБУВКИ
SL Street
– обуйте чифт от новите SL Street и пренесете с Вас атмосферата и адреналина от състезателната писта директно на улицата. Създаден за носене в ежедневието извън пистата, този модел с цилиндирична пета и аеродинамична горна част има неоспорим спортен дух и излъчване.
SL Tech Mid Replica – SF – Готови ли сте за зеления светофар на старта? Предназначен за истинските фенове на моторните спортове, SL Tech е новата задължителна обувка за хората с гориво в кръвта създадена от PUMA. Вдъхновена и повлияна от най-добрите пилоти на PUMA във F1, SL Tech съдържа многобройни дизайнерски качества и технологии за повече стабилност, предпазване и удобство. Новият дизайн на плоската подметка е специално създаден за по-добър контакт и натиск върху педалите и още по-олекотено тегло.
Speed Cat Re-Luxe Cavallino – Завръщане на класиката към корените на моторните спортове със специален фейслифт! Произведена от висококачествени и много меки материали, Speed Cat Re-Luxe Cavallino дава на стилния фен на моторните спортове оригинално излъчване повлияно от откритите пространства и пътуването на дълги разстояния с адреналина на бързите коли и мощните двигатели. Произведена в Италия, тази обувка е създадена да трае дълго и да ви донесе много удобство и удоволствие.

Street Cruiser Mid Cext Ducati – Оформени по подобие на легендарните рамки на моторите Ducati, Street Cruiser Mid бяха създадени, преправяни и обновени докато придобият днешния завършен вид, който доставя изключително удобство, функционалност и несравним стил. Скъсеният капак на връзките ще ви накара да забравите за притесненията дали връзките ви стърчат докато преинавате от офиса към близкото кафене и оттам към клуба.

Аксесоари
Чанта за рамо Drift Speed Cat 2.9
– Чантата е вдъхновена от моделите обувки Speed Cat 2.9. Чантата за през рамо Drift Speed Cat 2.9 е с интересен детайл от връзки върху предния капак, който й придава уникален стил. Вътре ще откриете многобройни отделения за всекидневните ви нужди, както и специално отделение за лаптоп. Чантата е идеална за всякакво пътуване.
Дрехи
Яке Cavallino– Настройте се на вълна моторни спортове през този сезон с новото яке Cavallino на Puma. Специалната изработка на яката, апликациите от велур на раменете – това са детайли, които ще ви отличат от тълпата. Разработено за всякакви атмосферни условия, якето има водонепропусклив цип от лявата страна и метални отвори за по-добро проветрение. Носете своето яке Cavallino с гордост и спечелете последната обиколка по най-модерния начин.
Кожено яке Cavallino – Почувствайте адреналина докато се състезавате с вятъра, като същевременно сте облечени безупречно. Върху левия ръкав е поставена емблемата на Ferrari Cavallino изработена с лазер, а отпред има специални перфорации, които правят якоето да изглежда наистина много, ама много cool.
Блуза с дълъг ръкав Cavallino – Изглеждайде шик на пистата! Блузата с дълъг ръкав Cavallino не е обикновена. С металната емблема, реглан ръкави и релефни шевове, памучна подплата и метални отвори за по-добро проветрение, блузата напълно отразява духа на моторните спортове.
Яке Ferrari – преживейте истинска скоростна надпревара с новото яке Ferrari. Непромокаемо, с контрастни слоеве, с него можете да карате във всякакво време! Ергономичната кройка и традиционната емблема със запазения цвят Rosso Corsa ще ви накарат да извикате Viva Italia!
Т-шърт Key Style – Пренесете свободния си дух от пистите на улицата с т-шърта Key Style. Голямата щампа с контрастни цветове – златно, сиво и черно, допълнена с елементи от фолио придава неподражаем стил. Меката памучна тъкан е невероятно удобна за носене.
Колекцията PUMA Motorsport за пролет – лято 2010г. можете да намерите в избрани магазини – партньори на PUMA, както и онлайн на www.PUMA.com от средата на февруари 2010г.