Начало Списание Революцията в F1

Революцията в F1

45
0

Революционното развитие на техниката във Формула 1 е в центъра на вниманието в излезлия на пазара, августовски брой на списание ClubS1. Новите системи, които правят автомобилите по-бързи във всяко състезание, са разгледани подробно с тяхната специфика и последни варианти.
Към спорта традиционно е погледнато и в личен план – при ексклузивен разговор с една от младите звезди на Гран при – Хайме Алгерсуари, испанецът лично разказва за живота си на пилот в F1, за своето собствено музикално студио в Барселона и проблемите си.
В специален репортаж пък най-популярното списание от този тип у нас, обръща внимание на онова, което се случва зад стените на легендарния производител на двигатели Косуърт. Освен това именно там репортер на списанието се среща и разговаря с Бруно Сена, племенник на великия Аертон Сена, който сега на свой ред кара в Гран при.
Разбира се, след като рали България стана част от световния шампионат, то е друга централна тема в броя с ексклузивните интервюта на мегазвездата Себастиен Льоб, но и на съотборника му в Ситроен Дани Сордо, както и прочутият шеф на екипа на Форд Малкълм Уилсън.
Репортери на списанието надникват и в студията, където се правят репортажите за WRC и се измерват времената по отсечките.
Екипът на списанието традиционно споделя и впечатленията си от цяла група най-нови модели серийни автомобили на пазара.

 

 

 

коментари                                     preview