Начало Списание Ще успеят ли Алонсо и Рено

Ще успеят ли Алонсо и Рено

50
0

Eдна от най-интересните теми тази зима е доколко екипът на Рено ще съумее да направи достатъчно добър автомобил за новия сезон във Формула 1.
Връщането на звездата Фернандо Алонсо в отбора е гаранция, че французите ще имат доказан пилот от най-висока класа и ако техниката му позволява, то той отново ще е в състояние да се бори за победи и титли. Разбира се, всичко това е в центъра на нашето внимание – както самата кола, така и настроението на вече бившия шампион преди новия сезон, запечатано в думите му пред пресата от цял свят.
Представянето и на друг от “скритите фаворити” в Мюнхен бе място, на което ClubF1 специално бе поканен и от където също може да изскочи някоя сензация.
А какво по-добро от това.
Ако Алонсо и Рено или пък BMW успеят бързо да настигнат най-бързите в момента пилоти на Ферари, то първенството се очертава суперинтересно и може да се превърне поне в трибой.
Ако ли пък не – то изглежда ще ни остане “утехата” на един нов двубой между четирима – от Макларън и Ферари. Поне така показват тестовете, които са друга приоритетна тема със снимките и разказа на нашия фотограф Любомир Асенов от Испания.
Друг наш колега и приятел Чавдар Костов пък ни изпрати уникален материал за онова, което се случва в момента в Сингапур, мястото, където през септември ще се проведе първата Гран при в историята на “фарове”.
Накрая целият ни екип за първи път имаше възможност да тества заедно един нов автомобил и този път имаме повече от една гледна точка към разказа за новата Лагуна.
Световните ралита тръгнаха с пълна сила, както и шампионатът в A1, така че не сме лишени и от тръпката на състезанията, която обаче ще се засилва още с всеки изминал ден и наближаването на следващия ни брой с традиционно ни суперприложение за новия сезон и във Формула 1. Просто остават още по-малко от броени седмици.

Иван Тенчев

коментари