Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Залог от 20 цента с точно познат подиум за Гран при на...

Залог от 20 цента с точно познат подиум за Гран при на Италия спечели над 33 хил. евро

2871
0
Карлос Сайнц, Пиер Гасли, Ланс Строл
Карлос Сайнц, Пиер Гасли и Ланс Строл на подиума след Гран при на Италия; снимка: Ред Бул Контент Пуул

Подиумът за Гран при на Италия този сезон – Пиер Гасли (Алфа Таури) спечели състезанието пред Карлос Сайнц (Макларън) и Ланс Строл (Рейсинг Пойнт) – бе определен като напълно неочакван. Две коли за сигурност и прекъсване на надпреварата разбъркаха колоната и доведоха до този резултат. Според информации от Швеция и Финландия обаче има човек, който е познал не просто тримата на почетната стълбичка, а и точното им подреждане!

Залогът е бил направен във Финландия и е само за 20 цента. Коефициентът обаче бил 166 990:1, което означава, че са спечелени 33 398 евро. Мениджър от букмейкърската къща коментира, че това е най-голямата подобна печалба от десетилетие насам.

Финландската преса припомня случай от 2017 г. с Гран при на Азербайджан. Тогава трима души заложили по 20 цента при коефициент 63 466:1 за това, че на подиума в Баку ще са Даниел Рикиардо (Ред Бул), Валтери Ботас (Мерцедес) и Ланс Строл (Уилямс). Тримата са спечелили почти по 12 700 евро на човек. По време на онова състезание в Баку пък имаше удар между Себастиан Фетел (Ферари) и Люис Хамилтън (Мерцедес). Тогава и двамата смятаха, че другият трябва да бъде наказан. По време на състезанието германецът бе санкциониран, но не бе съгласен с наказанието.