Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хонда и Астън Мартин

Хонда и Астън Мартин

1543
0
Астън Мартин, Хонда
корица на списание ClubS1, брой 264

Астън Мартин и Хонда са централните ни теми през този месец

Причината не е единствено в обявяването на сделката помежду им за доставка на задвижващи системи в следващата епоха от развитието на Формула 1 през 2026 г. Но самото събитие е наистина много важно за целия спорт. Японският производител винаги е бил фактор в Гран при. Развитието и напредъка на британската компания през последните месеци пък е забележително, както в Гран при, така и в бизнеса, за които ви разказваме. При това тимът започна своето преместване в напълно новия си завод едва сега – от уикенда, предхождащ Гран при на Монако.

В същото време приносът на Хонда за успехите на Ред Бул остава все така малко встрани, а всъщност е много важен. Неслучайно Кристиан Хорнер, а и Макс Верстапен не скриха разочарованието си от подписания нов контракт с техните съперници. Така в този брой обръщаме специално внимание именно на задвижващата система на японците днес с последните промени в нея, допринесли за успеха на доминиращия в шампионата тим.

Разглеждаме по-отблизо другите причини за успеха на „Биковете“ в самата лига. Разглеждаме и първите реални оценки и резултати от дългоочакваната промените при съперниците от Мерцедес.

Развитието на друг славен тим от близкото и по-далечно минало – Макларън – е обект на друг материал с анализ на случващото се в Уокинг

В крайна сметка сезонът наистина върви под сянката на Ред Бул и Верстапен, но в него се случват както винаги и много други интересни неща, които да разгледаме. И които ще имат своето важно значение по-скоро, отколкото изглежда на пръв поглед.

Както обикновено, броят ви чака в дигитален формат на сайта e-spisanie.com!

Списание ClubS1 е част от програмата за лоялност на Shell – ClubSmart. Можете да получите достъп до електронния вариант на списание ClubS1 и с ваучер, като замените част от своите ClubSmart точки.

Приятно четене!
Иван Тенчев